ΠΕΜΠΤΗ 09 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Κριτικές εστιατορίων από τον καλοφαγά: kouzinitsa

7 αποτελέσματα - εμφάνιση από 1 έως 7
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Meat Restaurants

εγω εμεινα πολυ ικανοποιημενη απο την ποιοτητα αλλα και την ποσοτητα του φαγητου. 2 ατομα χορτασαμε και με το παραπανω με 1 σαλατα, 3 ορεκτικα και 1 κυριως. ο ενας απο τους δυο μας πηρε και 1 ποτηρι κρασι και ο λογαριασμος ηταν 35 ευρω συνολικα. Στο τελος μας κερασαν και γλυκο
(μωσαϊκο μαζι με παγωτο). θα ξαναπηγαινα.

3.5

Μεζεδοπωλεία

2 ατομα πηραμε 4 πρωτα(τα 2 κρεατικα) στη μεση και ενα τεταρτο κρασι(η μισο κιλο,δε θυμαμαι καλα).γενικα μας αρεσαν αυτα που φαγαμε. ο χωρος συμπαθητικος. η ποιοτητα μετρια.

πληρωσαμε 31,50 ευρω.θα εβαζα 2 στη σχεση ποιοτητας-τιμης, γιατι μου φανηκαν ακριβα τα πιατα,αλλα στο τελος μας κερασαν γλυκο με παγωτο,κατι που δε συμβαινει σε ολα τα μαγαζια,αρα θα βαλω 3.

η εξυπηρετηση μετρια. θα ξαναπηγαινα, χωρις να σημαινει οτι ξετρελαθηκα και βιαζομαι να παω αμεσα.

2.5

Ελληνική κουζίνα

Καλη ποιοτητα φαγητου, ευγενικη εξυπηρετηση. 2 ατομα με ενα ορεκτικο, μια σαλατα, δυο κυριως πιατα και ενα ποτηρι κρασι πληρωσαμε 43 ευρω. ο χωρος αρκετα καλος. θα ξαναπηγαινα.

3.3

Ταβέρνες

χάλια! χάλια! χάλια!

οι πίτες είναι τίγκα στο λάδι και το κρέας ελεεινό! δε θα το σύστηνα σε κανένα! οι σερβιτόροι με ύφος και τουπέ!

σε σχέση ποιότητας-τιμής βάζω 1, γιατί για την ποιότητα αυτή και πολλά είναι αυτά που δίνει κάποιος.

στο χώρο βάζω 2, γιατί στο κάτω κάτω ένα σουβλατζίδικο είναι και ο χώρος είναι το λιγότερο που θα έπρεπε να απασχολεί κάποιον που τρώει σουβλάκι(;) στο συγκεκριμένο μαγαζί.

1.3

American Style

Έχω φάει αρκετές φορές στα συγκεκριμένα Applebees και έχω φύγει με διαφορετικές εντυπώσεις. Την τελευταία φορά πήρα ένα πιάτο με πίτα που έιχε μέσα κοτόπουλο, τυριά και λαχανικά που όσες φορές το είχα φάει στο συγκεκριμένο μαγαζί μου άρεσε πολύ, αλλά αυτή τη φορά με δυσκολία έφαγα το μισό. Κατά τη γνώμη μου αξίζουν εκεί, από όσα πιάτα έχω δοκιμάσει, τα burgers και κάποια πιάτα με ζυμαρικά(για την ποιότητά τους δεν ξέρω, αλλά είναι αρκετά γευστικά).

Η αργοπορία στο σερβίρισμα είναι μόνιμη, ενώ ο κόσμος δεν είναι πολύς
( φανταστείτε πως τη μέρα που πήγα είχαν κλείσει τον πάνω όροφο επειδή έίεχε λίγους πελάτες και ο κάτω όροφος είχε ελάχιστα γεμάτα τραπέζια). Σίγουρα κάτι δεν πηγαίνει καλά. Τουλάχιστον είναι ευγενικοί οι σερβιτόροι.

Το περιβάλλον οκ για το είδος του, οι τιμές σε κάποια πιάτα τσιμπημένες.

Στη σχάρα

Πήγα κι εγώ στο argentina χτες μετά από μπάνιο εκεί κοντά. Ήταν όπως ακριβώς το περίμενα. Το κρέας πολύ νόστιμο. Ήμασταν 2 άτομα και πήραμε μία σαλάτα, δύο ορεκτικά και μία τεράστια μπριζόλα. Πληρώσαμε 44 ευρώ και οι 2(δηλαδή 22 ευρώ το άτομο). Αν σκεφτεί κανείς την ποσότητα του κρέατος που φάγαμε, δεν είναι ιδιαίτερα ακριβό. Το προτείνω σε αυτούς που τρώνε πραγματικά πολύ κρέας.

Γενικά ό,τι φάγαμε ήταν νόστιμο, αλλά αυτό για το οποίο πηγαίνει κάποιος εκέι είναι το κρέας(ψαχνό ή μπριζόλα). Η εξυπηρέτηση σωστή και γρήγορη. Ο χώρος συμπαθητικός.

Τοπική ελλ. κουζίνα

Έχω πάει 2 φορές.έχω δοκιμάσει τα καλτσούνια,τον μπεκρή μεζέ,την τηγανιά, τον ντάκο και τις κρητικές μακαρούνες με αρνάκι.

Γενικά έμεινα ικανοποιημένη από τις γεύσεις,με εξαίρεση το γεγονός πως το πιάτο με τις μακαρούνες είχε πάρα πολύ ζουμί.Οι τιμές είναι κανονικές προς λίγο τσιμπημένες.Μόλις πηγαίνεις σε κερνάνε ρακί.Το ρακόμελο είναι must σε αυτό το μαγαζί,είναι πολύ νόστιμο.Γλυκά δεν έχω δοκιμάσει ακόμη,την επόμενη φορά.

Ο χώρος μου φάνηκε πολύ ζεστός,εξ'ου και το 4άρι.Η εξυπηρέτηση αρκετά καλή.θα ξαναπήγαινα.

3.3

??? ???? ??!